Kristine Loe Kvam er ansatt som hallstyrer i Hokksundhallen

Hokksundhallen vil stå ferdig rett før jul, og styret har begynt planleggingene for driften av den nye hallen. Som mange sikkert allerede vet vil den nye hokksundhallen romme en turnhall, en bordtennishall og en flerbrukshall tilpasset cheerleading. Hokksund Turnforening har derfor valg å organisere hallen som et eget selskap (Hokksundhallen AS) med et eget styre. De har nå ansatt Kristine som hallstyrer i 20 % stilling.

Sin unge alder til tross så har Kristine lang fartstid i Hokksund Turnforening og Hokksundhallen. Hun starter opp som turner i den gamle Hokksundhallen for 18 år siden, bare 6 år gammel. Siden har hun aldri kommet seg ordentlig ut! Mange av dere kjenner sikker Kristine best som drivkraften bak foreningens oppvisning på Barneturnstevne, men hun var også i full gang med å overta ansvaret som hallstyrer i den gamle hallen da den brant. Når stillingen som hallstyrer i nye Hokksundhallen ble annonsert var derfor Kristine raskt på pletten og meldte sin interesse. Kristine sier selv at det knapt kan finnes en bedre jobb enn hallstyrer i Hokksundhallen der hun får legge til rette for at hundrevis av små og store får trene og more seg hver eneste uke i kanskje Norges fineste idrettshall J.

Selv om stillingsbrøken ser liten ut er det mange oppgaver som tilfaller jobben som hallstyrer. Kristine skal være både driftsleder og salgssjef! Hovedoppgaven er å sørge for alt virker og at hallen er trygg og trivelig å komme til. I tillegg har Kristine ansvaret for utleie av fellesrom som speilsal, kjøkken og kantine, klubbrom og motorikkrom, samt styrkerommet. Kristine har allerede rukket å starte i jobben, og kommer til å bruke november og desember til å lære seg alle triks og hemmeligheter i den nye hallen. 1. januar står hun klar til å ta imot unge og gamle turnere, cheerleadere og bordtennisspillere i splitter ny hall.

Richard Tandberg Olsen sitter i styret i Hokksundhallen AS. Han sier han er veldig glad for at Kristine ønsket seg jobben, og han tror Kristine har alle gode egenskaper som skal til for å skape et trygt og trivelig treningsmiljø i nye Hokksundhallen.

Hokksund Turnforening gratulerer både Hokksundhallen og Kristine med et godt valg, og gleder seg (om mulig!) enda mer til å flytte inn i ny hall.