Opp- og nedtur i Norgescupen

Foto: Kari Mette Skinstad

Det viktigste av alt er å ha det gøy!
Foto: Kari Mette Skinstad

Tredje og siste norgescup i år var i den flotte Iglandhallen til Grimstad turn- og idrettsforening 27.-28. oktober.

Fem jenter med supportere (foreldre) og trener Kari Mette Skinstad dro avgårde fredag kveld.  Lørdag var det bom og frittstående.  Det var en fin dag.  Alle jentene gjorde det bra og lå godt an før søndagen. Men i siste apparat, skranke, skjedde det noe mystisk.  Den ene etter den andre feila, glapp og datt på rumpa.  Den eneste som var fornøyd med alle øvelsene sine, var nok Martine.  Men vi glemmer ikke at Ingeborg var nest best i klasse 3 i bom og Yansha hadde fjerde beste frittståendekarakter blant alle 87 deltakerne i klasse 1!

At laginnsatsen var god, er det ingen tvil om. Hokksund turnforening ble nr. 16 av de 41 klubben som deltok. Det er vi stolte av!

Resultater NC3