Troppsturnsrekruttene med klar seier i Buskerudtrampetten

Hokksund Turnforenings tok en klar 1. plass i frittstående rekrutt  kvinner og en 2. plass i frittstående junior kvinner under Buskerud Trampetten i helgen. Jentene og trenere Kamilla Berglund og Selja Vatndal kunne juble etter helgens flotte resultater. Jentene imponerte stort med høy vanskelighetsgrad i frittstående.

Buskerudtrampetten er en av Norges største breddekonkurranser for rekrutt og junior, arrangør er Buskerud Gymnastikk- og Turnkrets. Over 800 gymnasiaster fra 48 foreninger fra hele landet deltok. For rekrutter er konkurransen det nærmeste de kan komme et NM.

Klubben stilte med 2 lag i rekrutt frittstående og 1 lag i junior frittstående.  Flott plassering også til juniorjentene hvor 3 av 6 jenter ennå er rekrutter. I frittstående deltok 24 lag i rekrutt og 12 lag i junior. For alle resultater gå til tropp.no

1. laget rekrutt kvinner Hokksund turnforening tok 1. plass i Buskerud Trampetten 2017.
Fra venstre Dina Marie Stene Larsen, Elinor Øsebak-Loe, Frida Thon Kjos, Lisa Tandberg Fåsen, Aasne Haldorsen Nesland og Mari Helene Fjelstad

 

Hokksund Turnforening tok en 2. plass i junior frittstående kvinner under Buskerud Trampetten sist helg. Fra venstre Mathilde Skagseth Skistad, Ida Marie Bjørkvik, Aasne Haldorsen Nesland, Frida Thon Kjos, Lisa Tandberg Fåsen og Eivor Øsebak-Loe

 

Hele troppen fra Hokksund Turnforening

 

Vinnerlaget