TURNSKOLEN FOR GUTTER 6-8 ÅR STARTER ENDELIG OPP IGJEN!

Fra og med 9. november blir det turnskole torsdager fra kl 16:30-17:30 i Eiker næringspark, der vi har fått leie lokale og satt opp de fleste apparatene. Dette er ingen grophall og vi mangler fortsatt en del matter, tjukkaser og utstyr, men vi begynner med det vi har! November en slags testmåned, før vi  tar juleferie, og starter opp på ordentlig etter nyttår. Ingen betaling før jul. Bare å møte opp!

Treningstida blir litt endra: torsdag kl 16:30-17:30.

Trener: Odd Thomas m.fl.

NB! Det er dessverre ikke plass til publikum i den midlertidige hallen vår. De som må vente, får lov av ECT å sitte ved bordene deres nede i første etasje. Hvis dere MÅ være i hallen, kan dere bidra som hjelpetrenere. Ellers er det noen få sitteplasser på trebenkene som står langs veggen der døra er.

Adresse: Eiker næringspark, Betongveien 4.

Gamleveien til Vestfossen fra rundkjøringene ved Eikersenteret: rett etter du har kryssa jernbanen tar du til høyre inn porten til næringsparken. Ta også til høyre rett etter porten og kjør et stykke parallelt med hovedveien. Dette er et nytt stort mørkegrått bygg merka “Vestaksen” Inngang med stor gul ramme rundt. Opp trappene og inn døra til høyre:)