Turnskole jenter 6-8 år flytter til Eiker næringspark

Fra og med tirsdag 7. november blir treningene flytta fra gymsalen på Eiker videregående skole til vårt midlertidige treningslokale på Eiker næringspark. Dette er ingen grophall og vi mangler fortsatt en del matter, tjukkaser og utstyr etter brannen, men vi begynner med det vi har.

Treningstida blir den samme: tirsdag kl 17-18

Adressen er Eiker næringspark, Betongveien 4

Ta gamleveien til Vestfossen fra rundkjøringene ved Eikersenteret. Rett etter du har kryssa jernbanen, ta til høyre inn porten til næringsparken. Ta til høyre igjen rett etter porten og kjør et stykke parallelt med hovedveien. Dette er et nytt stort mørkegrått bygg merket “Vestaksen” Inngang med stor gul ramme rundt lengst mot Hokksund. Opp trappene og inn døra til høyre:)