MIA KRETSMESTER i SKRANKE

Under kretsmesterskapet i enkeltapparater i Åros i helga, gikk Mia Risan Kristiansen av med seieren i skranke. Bravo Mia!!!

Det ble også flere medaljer til Hokksund turnforening:

Klasse jenter rekrutt 11 år (13): Mia Risan Kristansen: gull i skranke, sølv i frittstående og bronse i hopp

Jenter kl. 2 (4): Ingeborg Gauteplass Reitan: sølv i frittstående og skranke, bronse i hopp og bom

På formiddagen før KM ble det arrangert aspirantkonkurranse for alle under 11 år i kretsen. Her deltok også 5 jenter fra Hokksund turnforening. Det var i det hele tatt veldig bra innsats av alle de 10 jentene som deltok i Åros fra HTF.

Aspirantene

Mia i Skranken

Slemmestad og omegn turnforening hadde et flott arrangement med god stemning og fine premier (det er jo også viktig😊)

Det har vært en veldig spesiell høst for gymnastene i Hokksund turnforening. På grunn av brannen i Hokksundhallen i august, har de mangla både et sted å trene og apparater å trene i.

Slemmestad og omegn turnforening var så snille å låne oss hallen sin i Åros helt gratis i august. Etter det har konkurransepartiet har fått leie 2-4 timer i uka i turnhallen til Drammens turnforening, og trent styrke i gymsalen på Steinberg skole en dag i uka.

Med halvparten av normal treningsmengde bak seg, var hokksundjentene innstillt på først og fremst å gjennomføre kretsmesterskapet. Gleden ble derfor ekstra stor da vi fikk flere medaljer og til og med en kretsmester!

Nå ser vi fram til å ta i bruk lokalet vi har leid i Eiker næringspark i slutten av oktober, for å få bedre treningsforhold fram mot neste konkurranse.

 

Alle deltakerne i KM enkeltapparater 2017

0314: Skranke kl. 2: andreplass til Ingeborg Gauteplass Reitan (Hokksund), nr. 1 Serina Kvæstad (Drammen), nr. 3 Stina Mathilde Narverud (Drammen)

0312: Skranke kl. j11: førsteplass til Mia Risan Kristiansen (Hokksund), nr. 2 Helle Kvæstad (Drammen), nr. 3 Sanne Marie Lunde (Slemmestad). Til høyre Nathalie Berget (Hokksund)