Hokksund deltok på Tropps-NM i Kristiansand

NM Teamgym 2017 – 15. til 17. september i Kristiansand

På tross av en noe tung start på året, deltok 13 turnere i alderen 13 til 16 år fra klubben på Tropps-NM i Kristiansand.

Resultat Frittstående:

Hokksund 1 – 15,75 poeng og det 13. beste resultatet. Det er høyeste poengsum laget har fått på lenge.

Hokksund 2 – 11 poeng som var veldig bra. På grunn av skader bestod laget bare av 5 utøvere og fikk derfor stort trekk. Det skal være minimum 6 utøvere på laget. Man kan stille med færre, men da får man hardt trekk.

Trampett og tumbling gikk ikke like bra og var nok et resultat av at jentene har hatt lite trening i apparater siden hallen brant. Vi har et ungt lag hvor mange av jentene bare er 13 år, noe som er minste alder for å kunne delta i NM junior, så en 19. plass av 26 sammenlagt var vi derfor fornøyd med.

 

En hyggelig og sosial tur ble det for jentene, Kamilla og foreldre.

 

Tekst og Foto: Anne Haldorsen

 

Del artikkelen på: