Ryddedugnad i hallen

Torsdag 31 august kl 17 skal vi ha dugnad i hallen. Utstyr som fortsatt kan brukes etter brannen skal settes samlet i den ene delen av hallen (nederst i håndballhallen).

Til det trenger vi noen sterke menn og damer💪. Hvis vi er mange er mye gjort i løpet av et par timer🙂 Er kl 17 litt tidlig, går det fint å komme etterhvert. Dersom det passer er det fint om dere  legger igjen svar i kommentarfeltet, og setter klokkeslett på når dere kan være der LINK TIL ARRANGEMENT

Anbefaler å ha på hansker og “arbeidsklær”. Da håper vi på mange positive dugnadsfolk!!!

Foreningen har 350 medlemmer, så vi åper at det stiller flere enn 8 stykker! Styret mfl. legger ned svært mye arbeid om dagen og har greid å sette i gang med trening som planlagt. Håper derfor at noen flere kan bidra med et par timers dugnadsarbeid i den ekstraordinære situasjonen klubben befinner seg i nå.

Stine og Anita