Status Hokksundhallen tirsdag 15. august

Tirsdag 15 . august var forsikringsselskapet i hallen for å gjøre en første vurdering av skadene etter gårsdagens brann. Det samme var et verdisikringsfirma som vurderer hva som trengs av sikring og rengjøring. Speilsalen vår er totalskadet, mens storhallen og turnhallen har sot- og luktskader.

Vi vet pr. nå ikke om eller når vi kan ta apparatene og hallene i bruk.  Vi jobber med å få lånt ledige lokaler i Øvre Eiker og nabokommunene for å kunne starte opp med trening. Vi vil gjerne ha tips om lokaler som kan egne seg!

Mail: hokksundturn@gmail.com

For at alle skal få et best mulig treningstilbud, er det viktig at vi alle tar i et tak. Oppstarten kan bli noe forsinka, det kan bli litt andre treningstider, noe lenger kjøreveg og litt andre fasiliteter enn det vi er vant til. Men om alle tar dette sporty med en positiv innstilling, kan det gå ganske bra. Vi skal prøve å oppdatere dere så snart vi vet noe mer.

Her er en link til nyhetsinnslaget som gikk på NRK Østafjells mandag 14.8.

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestafjells/DKTE99081417/14-08-2017#t=41s