Oppstart høst 2017

Til alle medlemmer i Hokksund turnforening

Her kommer viktig informasjon for oppstart til høsten:

Vi starter opp igjen for fullt i uke 35. Timeplanen blir omtrent som i vår.

OBS! Alle som har vært påmeldt og betalt treningsavgift blir automatisk overført til samme parti/dag i høst. Skal du fortsette til høsten trenger du dermed ikke å gjøre noe.

Dersom du IKKE ønsker plassen til høsten og/eller vil melde deg ut av foreningen, send mail med navn og fødselsdato på medlemmet som skal slutte til hokksundturn@gmail.com og sett «Utmelding» i emnefeltet.

 

Dersom du vil bytte parti, må du selv logge deg inn på medlemssidene http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_utv/gt_tilgj_partier?p_o3_id=222 og melde deg opp til nytt parti. 14. august åpnes det for påmelding til nye partier og for nye medlemmer.

Husk å gi beskjed om du skal melde deg av et parti. Send mail med navn og fødselsdato på medlemmet som skal melde seg av et parti til hokksundturn@gmail.com og sett «skifte parti» i emnefeltet.

 

ENDRINGER i HØST:

Gjelder Frittstående junior og rekrutt og Tropp Mini 6-10 år

 

Mandager:

16.15-18.15 Rekrutt frittstående (flyttes til et tidligere tidspunkt)

18.15-20.15 Junior frittstående (flyttes fra onsdag)

 

Onsdag:

16.30-18.00 Troppsturn mini 6-10 (flyttes fra mandag)

Troppsturn mini blir altså nå onsdag og/eller fredag

 

Vi jobber også med å starte et parti Turn showdans, som skal være et tilbud til deg som liker å danse og showe. Dette kommer i tillegg til Hiphop, og skal ha oppvisningen “Gymnastikkfestivalen for barn 2018” som mål.

 

NYTT VENTILASJONSANLEGG:

Det skal installeres nytt ventilasjonsanlegg i hallen i august (Hurra!!). Vi tar forbehold om at oppstarten kan bli utsatt noen dager, hvis arbeidet ikke er ferdig til den 28. august.

 

Følg med på hjemmesida: www.hokksundturn.no
Følg oss også på Facebook!

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer!

Tordis Gauteplass

Hilsen Hokksund turnforening