Klubbsalto 2017

På ettermiddagen den 17. februar arrangerte klubben en intern klubbsalto, med et noe bearbeidet reglement. Tanken er at de yngste og nest yngste utøverne skal få kjenne på konkurranseformatet SALTO, men i relativt uformelle omgivelser. Det er andre gangen klubben arrangerer dette.

Siden dette er en ren Hokksund Turn konkurranse, kan vi ikke konkurrere mot andre klubber, men for utøvere som er 10 år og eldre er det i stedet en individuell konkurranse. Konkurransen ble avviklet med pomp og prakt. Det vil si flagg, fane, innmarsj og premieuttdelingsmarsj til tonene av Gammel Jegermarsj.

Mer enn 80 utøvere i alderen 5 til 13 år deltok. Barneturn, apparatturn, turnskole og troppsturn var alle med. Alle fikk naturlighvis deltagerpremie og pokal ble utdelt til de tre beste i hver aldersgruppe 2004, 2005 og 2006. Det var svært jevnt i et par av klassene, og alt i alt var innsatsen prima fra samtlige utøvere.

I 2016 var det 60 deltagere, men det tok ikke lenger tid i år. Gjennomføringen var blitt strammet inn en liten smule. Selv om de minste måtte stå en del i kø, var det orden i køen og de var lett å se at at de koste seg med å vise frem det da her lært. Endel av utøverne fra turnskolen var uvvant med konkurranseformen, men var ikke noen gledsdreper at det var litt nytt. Mange stolte foreldre og besteforeldre kom også.
12 eldre gymnaster deltok som dommere og enda fler deltok som lagledere.

De vanlige trenerne, en voksen og meget dyktig dugnadsgjeng og ikke minst et stort og interessert publikum deltok også til å gjøre dette til en minneverdig kveld for gymnastene.
Arrangementskomitéen har fått bare positive tilbakemeldinger og det var nok noen unge jenter som vokste litt på ansvaret de fikk og mange mindre som syntes det var veldig stas å konkurrere.
Vel ferdig så var fredagstacoen/Pizzaen berget. Det blir nok en slik konkurranse neste år også.

Resultat 3 best i hver rekruttklasse
Jenter 2004
Aasne Haldorsen Nesland
Frida T Kjos
Elinor Øsebak Loe

Jenter 2005
Maria Bergan
Mari Helene Fjelstad
Guro Falk Lindberg

Jenter 2006
Ulrikke-Madelen Walquist
Anne Kristine Guddal
Emma Selstø

Gutter 2004
Inge deltagere

Gutter 2005
Mathias Hansen Stenberg

Gutter 2006
Henning K. Nielsen
Maksymilian Rys

Foto: Ann-Kristin Lindberg