KM i enkeltapparater

Hokksund Turnforening arrangerte KM i enkeltapparater på hjemmebane i Hokksundhallen lørdag 1. oktober Det var nesten 80 gymnaster fra 8-17 år samla til konkurranse. For de over 13 år var det kretsmesterskap i alle enkeltapparater: hopp, skranke, matte, bøylehest, ringer og svingstang for guttene, og hopp, skranke, bom og frittstående for jentene. Rekruttene (11-12 år) hadde også enkeltapparatkonkurranse, mens aspirantene (8-10 år) deltok i alle apparater uten å bli rangert etter karakterer.

Klubbene Slemmestad og omegn turnforening, Drammens turnforening deltok i tillegg til Hokksund turnforening

Resultater:

igreitan

HOkksund oppnådde gode resultater i KM: Sandra Krogstad i hopp og skranke kl 3 og Ingeborg Gauteplass Reitan (bildet) i skranke og bom i klasse 2. Til sammen i KM og rekruttkonkurransen ble det i tillegg 4 sølv- og 3 bronseplasser til oss, alle i jenteklassene.

I gutter rekrutt var Mathias Stenberg hårfint bak pallen i flere apparater.