Oppstart høst 2016

 

Hei alle medlemmer,
Her kommer viktig informasjon for oppstart til høsten OPPSTART HØSTEN 2016:
Vi starter opp mandag 29. august. Noe partiene starter før, men de har fått beskjed.Timeplanen er noe endret for enkelte partier. Se vedlegget eller på vår hjemmesidewww.hokksundturn.no
OBS! Alle som var påmeldt treningspartier i vårsemesteret er automatisk overført til samme parti for neste semester. Skal du fortsette til høsten trenger du dermed ikke å gjøre noe.
Dersom du IKKE ønsker plassen til høsten og/eller vil melde deg ut av foreningen, send mail med navn og fødselsdato på medlemmet som skal slutte tilhokksundturn@gmail.com, sett «Utmelding» i emnefeltet.

Medlemskontingenten på kr 300 gjelder for hele kalenderåret. Faktura for treningsavgift blir sendt ut i løpet av september.

Foreldre og barn 1-3 år: Litt kortere treningstid: onsdag kl 17:00-17:45

 

Gymlek 4-6: Evy Hofsvang er ny trener. Treningstid blir onsdag fra 17:45-18:30

 

Gym er gøy: Evy Hofsvang er ny trener. NY treningstid er onsdag kl 16-17
Troppsturn: Både frittstående- og trampett/tumbling-partiene er nå delt opp i rekrutt (11-12 år) og junior (13+). Frittstående er en treningsdag/ uke og trampett/tumbling er to (tirsdag og fredag). Torsdag er satt av til ekstratreninger og spesialtrening. Alle som gikk på trampett/tumbling i fjor, er satt opp på trening tirsdag og fredag i år. De som bare skal trene trampett/tumbling en dag i uka, må sende oss en mail om det.
Apparatturn nybegynnere jenter/gutter har samme treningstid som før, men har endret navn til Turnskole gutter og Turnskole jenter. 

 

Mixtrim for voksne på onsdager endrer tidspunkt til 18:30-19:30 onsdag

 

Tabell/trim damer har samme treningstid som i vår. De av dere som bare skal være med på trim evt. bare tabell må sende oss en mail og gi beskjed om det, så halverer vi prisen for dere.

Hele timepklanen er her

For mer informasjon:
http://hokksundturn.no Følg oss også på Facebook!

Vi ønsker alle velkommen tilbake til en frisk turnhøst!
Mvh Hokksund Turnforening

Mvh Kine-Celine

Del artikkelen på: