KM flerkamp i Drammen 28. mai

Hokksund Turn fikk en kretsmester, to sølvplasseringer og en bronse i helgas kretsmesterskap i Drammen. 8 gymnaster fra HTF stillte i KM, og 11 deltok i aspirantkonkurransen som ble arrangert samtidig, 7 gutter og 12 jenter.

 

 

 

 

Kl. 3 Kretsmester: Sandra Krogstad

Kl. 2: sølv: Ingeborg Gauteplass Reitan

Kl. rekrutt 12:  sølv: Martine Gommerud, bronse: Thea Risan Kristiansen

 

0

Bilde aspiranter+gutta: Noen av aspirantene deltok på sin aller første turnkonkurranse. Jentene fra Hokksund turnforening i rødt og blått foran og guttene i rødt/hvitt/blått bak med sine deltakerpremier (foto: Kristin Twist)

 

 

 

 

 

 

 

1

Lagbilde: Jentene fra Hokksund turnforening med trener Marte Eggen Klopstad til høyre. (forto: Harald Reitan)

 

 

 

 

 

 

Resultat Gutter

Resultat Jenter

 

— Tordis Gauteplass