Innmelding

Velkommen i klubben vår!

Hvis du ikke alt har gjort det, er det nå på tide å melde seg på det treningspartiet du har begynt på i høst.

For å trene i Hokksund turnforening må du være medlem i klubben. Det koster 300 kr/år og dekker bl.a. forsikring for medlem under trening på våre partier. I tillegg kommer treningsavgiften, som varier fra 700-2400 kr pr. semester avhengig av hvor mye man trener.

Med vårt medlemsnett «Mysoft» er det meningen at alle skal administrere sitt medlemskap selv. Systemet administreres av Norges Gymnastikk og all innmelding og påmelding skjer via vår nettside:

Link til MySoft innlogging og skjermbildemanual

Her finner du oversikt over partier, treningstider, priser og hvordan du melder deg, evt. barnet ditt inn i klubben og på partier Alle medlemmer har fått brukernr og passord tilsendt pr e-post. Har du glemt passordet, kan du krysse av for “glemt passord”, og NGTF sender deg et nytt.

Jenter Apparat

NYE medlemmer må først søke om medlemskap i Hokksund turnforening: Fyll ut elektronisk søknadsskjema som du finner link til på vår hjemmeside. Melding med brukernr og passord blir sendt til oppgitt mailadresse, så snart foreningen har godkjent medlemskapet. Som pålogget medlem i MYSOFT kan man melde seg selv eller barnet sitt direkte på og av tilgjengelige partier, og følge med på faktura, innbetaling osv.

Utskriftvennlig versjon av siden.

NB! Husk å vedlikeholde kontaktinformasjonen på profilen Ved problemer med pålogging eller faktura, kontakt hokksundturn@gmail.no

Alle fakturaer sendes ut pr e-post.

 – Styret i Hokksund turnforening